SOFRA BERGEIJK

SOFRA BERGEIJK De beste van Bergeijk en omgeving!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1097 beoordelingen
6 apr 2021 om 20:19 Fatsoenlijk broodje doner kebab. Je hebt 4 keuzes in de grootte van het broodje, dus voor ieder wat wils. Zeer ruim belegd met zowel vlees, saus als groentes. Ook de kapsalon is groter dan bij andere zaken. Goede kwaliteit. Ik ben fan!
5 apr 2021 om 14:00 Snel bezorgd, goede kwaliteit eten, wat wil je nog meer? Top en zeker het aanbevelen waard.
3 apr 2021 om 0:46 Lekker man!!! CHEFKE wederom bedankt!!!
30 mrt 2021 om 21:53 Jammer dat we op een dinsdag meer dan 2u op ons eten moesten wachten!!
28 mrt 2021 om 11:38 Ondanks de coronatijden was ik deze avond goed van de kaart. Kreeg een beetje honger, dus Sofra besteld. Pizza Hawaï met 4-FMP is een goeie combinatie, echt een aanrader
27 mrt 2021 om 19:12 Op tijd en lekker
22 mrt 2021 om 12:04 De shoarma schotel is helemaal weg gegooid shoarma was aangebrand en heel hard en het pita broodje was heel droog
4 mrt 2021 om 18:38 Lekker en snel geleverd
3 mrt 2021 om 8:15 Het eten was koud, slecht verpakt waardoor de friet erg slap was geworden, bezorger kon het niet vinden. na afleveren gebeld dat ze het niet konden vinden. Eerste ervaring, meteen ook de laatste bestelling.